• 24/7-365 dagen per jaar
 • RioolReparatie Spoedservice
 • Gekwalificeerde, vakkundige loodgieters
 • Snel ter plaatse

CONTACT MET RIOOLREPARATIETEAM?
BEL 085-760 55 68


Over RioolReparatieTeam


RioolReparatieTeam maakt deel uit van RioolReparatieTeam Nederland. Dit is een netwerk van lokale Riool- en afvoerreparatiebedrijven, werkend door heel Nederland en dus ook bij u in de buurt.

Bel 085-760 55 68, wij zijn 24/7, 365 dagen per jaar, dus ook zon- en feestdagen bereikbaar.

We werken uitsluitend met ervaren personeel, hebben nagenoeg alles in onze loodgietersbussen op voorraad en lossen daarom 80% van de problemen met uw waterleiding, CV, afvoer, riool en dak lekkages nog dezelfde dag, avond of nacht voor u op.

LOODGIETERS

De mobiele loodgieters van RioolReparatieTeam rijden in wagens vol met het nieuwste materieel en kunnen daardoor de meest voorkomende reparaties direct uitvoeren. Wij helpen u bij lekkende waterleidingen, uw warm- en koud watervoorziening, gasleidingen en sanitair. Voor grotere klussen wordt eerst een noodvoorziening getroffen en direct een afspraak gemaakt voor de definitieve reparatie.

RIOLERING

Verstopte gootsteen; loopt het water na het douchen slecht weg of ruikt u een muffe geur in huis. Problemen die duiden op een kapotte of verstopte afvoer of riool. RioolReparatieTeam beschikt over apparatuur voor een snelle diagnose waar het probleem zich bevindt. We verhelpen uw probleem direct (80%) of helpen u met een noodvoorziening. We maken meteen een afspraak voor de
permanente reparatie.

DAKREPARATIE

Lekkage in huis, vochtplekken op plafond of muren, of loopt het water langs uw zolderraam naar binnen? Dan dient er direct actie te worden genomen. We bespreken telefonisch uw klacht, geven u uitleg over de reparatie en komen dezelfde dag nog bij u om uw probleem op te lossen. We voeren spoedreparaties uit aan pannendaken en met dakleer (bitumen) beklede daken (platte en hellende daken).

Wij werken met vakkundige dakdekkers en zijn daarom in staat u altijd te helpen tegen een redelijke prijs!

CV Installaties

RioolReparatieTeam helpt u bij alle soorten storingen aan CV installaties, combi-installaties, geisers, gaskachels en stadsverwarmings-installaties. Wij werken uitsluitend met ervaren installateurs en zijn specialist voor de merken Atag, Bosch, Intergas, Remeha, Vaillant en Nefit. Van deze merken kunnen we u desgewenst ook een nieuwe CV installatie leveren en periodiek onderhoud uitvoeren.

Nu bellen, snel ter
plaatse!

Spoed Reparatie Service

24/7-365 dagen per jaar

Landelijk Netwerk,
dus altijd lokaal

Mobiel pinnen mogelijk

Gekwalificeerde, vakkundige personeel

Maak nu een afspraak met
RioolReparatieTeam

Bel 085-760 55 68


Onze centrale meldkamer is 7 dagen per week, 24 per dag telefonisch bereikbaar.

De 10 zekerheden van
RioolReparatieTeam


 • Gekwalificeerde, vakkundige loodgieters
 • Wij werken snel en netjes
 • Werkzaamheden onder garantie
 • 365 dagen per jaar, 24/7 bereikbaar
 • Landelijk Netwerk, dus altijd lokaal.
 • 80% van de problemen dezelfde dag, avond, nacht opgelost!
 • Voorrijkosten en uurtarief worden telefonisch besproken, dus geen verrassingen achteraf
 • Mobiel pinnen mogelijk
 • Hoge klanttevredenheid
 • Onderdeel van RioolReparatieTeam Nederland.

Contante betalingen of per mobiele pin.


BEL 085-760 55 68 Wij zijn echt 24/7 en 365 dagen
per jaar bereikbaar

"Het rook al enige tijd erg muf in de gang, zo?n rioollucht. Eerst de gemeente gebeld en die zeiden dat het door het zakkende en stijgende grondwater kwam. Voor de zekerheid toch maar het Rioolreparatieteam laten komen. Bij de camera inspectie bleek dat het rioolbuizen onder het huis kapot waren. Het waren nog van die oude stenen buizen, us die heb ik toen direct allemaal laten vervbangen. Het was best een klus, maar ze hebben keurig werk geleverd."

Dennis Zuiderma